Sharon Stone utjelovila je negativku Lenore Osgood, koja nosi majmuna na ramenu, u seriji "Ratched".

Galerija


Glumica Sharon Stone često je bila na listama najseksi žena na svijetu, a i u 63. godini odlično izgleda i mnogi ističu da je njezina ljepota bezvremenska. 

Vezani članci Sharon Stone Bila je seks ikona, proslavila se u erotskom trileru, ali i u 63. godini za svoj izgled dobiva hrpu komplimenata Film Sirove strasti - 2 Šokirao je scenama seksa i nasilja, ali ovaj erotski triler krio je i skandalozne tajne koje su ugledale svjetlo dana

Sharon je u utorak dobro raspoložena prošetala po Beverly Hillsu i privukla pažnju prolaznika. Glumica, koju je proslavio film "Sirove strasti", imala je razloga za sreću jer je provela dan u wellnessu.

Stone je obukla žutu haljinu i šareni šal koji je iskombinirala sa zaštitnom maskom za lice, a na nogama je imala crvene čizme do koljena. Nosila je i dioptrijske naočale, kojih se odbija odreći za razliku od mnogih zvijezda koje su ih zamijenile lećama. 

Inače, glumica trenutačno igra u Netflixovoj psihološkoj seriji "Ratched", koja je zaintrigirala javnost. Sharon je utjelovila negativku Lenore Osgood, a njezin lik privlači pozornost majmunom kojeg nosi na ramenu. 

U nedavnom je intervjuu otkrila da joj je kreator serije Ryan Murphy ispričao kako je lik fantastične, bogate Lenore stvorio samo za nju. No ona ju je prvo odbila glumiti ako će morati imati majmuna. "Rekla sam mu: 'Nema šanse. Radila sam s leopardima u Africi. S njima mi je ugodno'", prisjetila se Stone.

Murphy je htio da to bude majmun, a glumica je postavila uvjet da onda ona sudjeluje u biranju svog slatkog kolege. "Ryan mi je rekao: 'Postoji majmun koji je glumio u filmu 'Pirati s Kariba' koji je bio odličan. Pravi profesionalni majmun'. Pitala sam ga smijem li se susresti s njim u svojoj kući", otkrila je Sharon. 

Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!