Wow!

Bila je seks ikona, proslavila se u erotskom trileru, ali i u 63. godini za svoj izgled dobiva hrpu komplimenata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sharon Stone svakom novom objavom izbezumi fanove, a svojom figurom može posramiti i puno mlađe kolegice.

Glumica Sharon Stone u top formi je gotovo čitav svoj život, a to ne namjerava promijeniti. 62-godišnja glumica proslavila se 90-ih seksi scenama u filmu "Sirove strasti" te je još od onda seks-simbol. Slavna glumica s godinama izgleda sve bolje.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Stone je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira uz bazen svoje kuće s prijateljicom te je dobila hrpu komplimenata u komentarima. Mnogi su joj poručili da izgleda kao da ima upola manje godina nego što zaista ima te su neki obožavatelji istaknuli da je blagoslovljena izgledom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @afflelou_optico for the #purplehaze. ( 📷: @pricearana) #SundayFunday with friends. #JoeStone #BanditStone #afflelou

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon Stone i danas drži titulu jedne od najseksi žena na svijetu, a obožavatelje iznenadi svakom novom objavom na društvenim mrežama. Nedavno je objavila fotku na kojoj pozira u bikiniju te je svojim izgledom fanove bacila u trans.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene