Vrlo jednostavno...

Ma tko bi joj dao 63 godine? Najpoznatija plavuša oduševila fotkom u badiću, tvrdi da su za ovakav izgled potrebni samo mali trikovi

Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Galerija

Sharon Stone otkrila je tajnu mladolikog izgleda i top forme, a objavila je i neke nove fotografije u badiću pa izmamila uzdahe svojih obožavatelja.

Holivudska glumica i jedna od najpoznatijih plavuša svih vremena Sharon Stone na Instagramu se pohvalila impresivnom formom, i to fotografijama na kojima pozira u badiću.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

63-godišnja Sharon tako je još jednom pokazala kako se s vremenom gotovo uopće nije promijenila, a njezina je objava samo u dva sata dobila gotovo 30 tisuća lajkova.

"Briga o sebi je važna. Tijelo, um i duh", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon je objavila fotografije nakon što se nedavno pojavila na Met Gali, gdje je tulumarila s Kendall Jenner i Gigi Hadid. U jednom od nedavnih intervjua za WSJ otkrila je u čemu se krije tajna njezinog mladenačkog izgleda i minimalne promjene iz vremena kada je bila na vrhuncu slave.

Ispričala je kako neki od njezinih trikova uključuju konzumaciju voća za doručak, plivanje u bazenu, san od osam sati, vježbanje te kupka u soli iz Mrtvog mora i u biljci zvanoj arnika.

"Moj omiljeni doručak je lubenica s feta sirom i mentom, s maslinovim uljem, solju i paprom. Uz to još obično pojedem tost od kiselog tijesta bez glutena i popijem biljni čaj. Nisam vježbala desetljećima, ali to se promijenilo", otkrila je Sharon i dodala kako puno vremena provodi u bazenu svoje vile na Beverly Hillsu.

"Zaista volim plivati, volim plank i mogu izdržati do pola sata u tom položaju. A kupke mi pomažu da budem zdrava. Kada imam jake bolove u mišićima ili glavobolju, okupam se u soli iz Mrtvog mora i arnici. To je jako, jako korisno. Zato biljke i čajeve koristim kao lijek", izjavila je Sharon.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene