Zavodnica bila i ostala!

Ovoj ženi stvarno nema konkurencije! Titulu seks-simbola stekla je prije tri desetljeća, a ponosno je može nositi i sa 63 godine

Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Profimedia) +0 Sharon Stone (Foto: Instagram) Galerija

Sharon Stone je prvu ulogu u filmu ostvarila 1980. godine, nedugo zatim proglašena je seks-simbolom, a tu titulu ponosno nosi i danas.

Holivudska glumica Sharon Stone (63) pravi je primjer žene za koju su godine samo broj.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Otkako se u 80-ima prvi put pojavila na filmskom platnu, pa sve do danas, zrači jednakim seksepilom i samopouzdanjem te plijeni poglede gdje god se pojavi.

Tako je u Veneciji, gdje je stigla na poznati filmski festival, bila glavna atrakcija, a posebice dok je s mlađahnim muškim modelima snimala kampanju za modnu kuću Dolce & Gabbana.

U nizu atraktivnih izdanja, naglasila je svoju zavidnu liniju, a pokazala je da je i dalje prava zavodnica kakvu je pamtimo iz njezinih brojnih filmova.

Iz Venecije se javila i na Instagramu gdje je za svoj izgled od obožavatelja dobila same komplimente, a najviše su hvalili njezinu liniju i mladoliki izgled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Nažalost, dok je bila u Italiji, doznala je i da je preminuo njezin 11-mjesečni nećak od kojeg oprostila dirljivim videom.

Podsjetimo, Sharon se proslavila krajem 70-ih kada je počela raditi kao model, nakon čega je dobila i prvu ulogu u filmu Woodyja Allena "Stardust Memories" iz 1980. godine, a ostalo je povijest.

Uslijedile su uloge u filmovima poput "Casino", "Totalni opoziv", "Specijalist" i "Brzi i mrtvi", koji su je vinuli među zvijezde, a nakon uloge kultnom trileru "Sirove strasti" 1992. godine proglašena je seks-simbolom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene