Nije joj bilo lako

Bolest, tužbe i smrt prijatelja obilježile su joj život: Pogledajte kako danas izgleda zvijezda kultne serije

Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Facebook) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) +0 Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Galerija

Shannen Doherty glumica je koja će zauvijek ostati zapamćena po ulozi Brende Walsh u seriji "Beverly Hills 90210", kao jednoj od najpopularnijih svih vremena.

Filmska i televizijska glumica Shannen Maria Doherty svima je najviše u sjećanju ostala zahvaljujući ulozi tinejdžerice Brende Walsh u kultnoj seriji "Beverly Hills 90210" koja je obilježila čitav njezin život, no da bi ona sama na posljetku ostala u sjeni nekoliko teških zdravstvenih problema, sudskih tužbi i smrti prijatelja.

Pogledaj i ovo Shannen Doherty spremna je na najgore Zvijezda kultne serije iz 90-ih otkrila koga ne želi na svojem sprovodu, nakon što joj je opaka bolest uznapredovala: "Mislim da nemaju baš dobre razloge za to"

Shannen koja će ovih dana proslaviti 49. rođendan prije samo dva mjeseca je otkrila kako se ponovno bori s rakom dojke koji joj je prvi put bio otkriven 2015. godine, i to tri godine nakon što je bila u remisiji.

"Sve bi se saznalo za nekoliko dana ili za tjedan dana, u četvrtoj sam fazi, moj rak se vratio i zato sam ovdje. To je gorka vijest koju moram probaviti nekoliko puta. Užasnuta sam i jako se bojim. Radije želim da ljudi to čuju od mene, ne želim da se vijest izokrene, želim da bude stvarna i realistična", izjavila je glumica u suzama u emisiji "Good Morning America".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Tijekom borbe s teškom bolešću Shannen je podigla tužbu protiv vlastitog menadžera Stevena Blatta tvrdeći kako je on krivac za njezinu bolest jer nije vodio brigu o njezinom zdravstvenom osiguranju. Naime, ona je redovito obavljala preglede, no u jednom trenutku to nije bilo moguće jer joj je osiguranje bilo otkazano.

Za rak je saznala početkom 2015. godine, kada je konačno otišla na pregled, a liječnici su joj tada rekli da ga je dobila baš u periodu u kojem nije imala osiguranje.

Glumica i menadžer su se, ipak, u međuvremenu nagodili na iznos od 15 milijuna dolara, a Shannon je podvrgnuta mastektomiji te završila kemoterapiju i krenula na zračenja.

Osim Shannen, Blatta je tužio i njezin suprug Kurt Iswarienko koji je tvrdio da je on uništio njegov seksualni život s glumicom. Osim toga, tužio je Blatta i za sve loše financijske poteze tijekom godina.

Jedna od posljednjih stvari, koja je shrvala Shannen je iznenadna smrt njezinog prijatelja i velike ljubavi iz serije "Beverly Hills 90210", Lukea Perryja koji je prošle godine preminuo od posljedica moždanog udara, a ona se s time i dan danas nije pomirila jer je vjerovala kako će se izvući.

Shannenina životna priča samo je dio prokletstva "Beverly Hillsa", kako ga nazivaju obožavatelji serije, obzirom na sve tragedije i nedaće s kojima su se njihove omiljene zvijezde susrele.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene