Shannen Doherty prije nekoliko je dana podijelila fotografiju s Lukeom Perryjem te napisala emotivnu poruku.

Galerija


Filmski i televizijski glumac Luke Perry preminuo je u ponedjeljak ujutro u 53. godini života.

Vezani članci Jason Priestly i Luke Perry (Foto: FOX Screenshot) Premijernu epizodu nove sezone kultne serije obilježio dirljiv trenutak koji je mnogima natjerao suze na oči Shannen Doherty (Foto: Instagram) Glumica zbunila obožavatelje objavljenom fotografijom: "Je li ovo danas ili prije 20 godina?"

52-godišnji glumac, najpoznatiji po ulozi Dylana McKaya u hit seriji 90-ih godina prošlog stoljeća "Beverly Hills 90210", preminuo je od posljedica teškog moždanog udara kojeg je doživio prije nekoliko dana u svom domu. Prerani odlazak poznatog glumca potvrdio je i njegov glasnogovornik Arnold Robinson, a obitelj je zamolila za poštivanje privatnosti.

Prema pisanju portala TMZ, Luke je preminuo u ponedjeljak ujutro u bolnici St. Joseph's u Burbanku okružen svojom djecom Jackom i Sophie, zaručnicom Wendy Madison Bauer, bivšom suprugom Rachel Sharp te majkom, poočimom, bratom i sestrom te još nekoliko članova uže obitelji.

Lukeov prerani odlazak rastužio je brojne njegove kolege koji su do posljednjeg trenutka vjerovali kako će se izvući, a najviše kolege iz spomenute serije koja je od njega napravila teen idola.

"Ne želim pričati o tome, jer ću početi plakati čim se to spomene. On zna koliko sam uz njega i koliko ga volim. Komuniciram s njegovima. Oporavit će se. To je moj Dylan", rekla je još sinoć na jednom eventu glumica Shannen Doherty koja je u seriji tumačila lik Brende Walsh koja se u Perryja, odnosno Dylana, zaljubila čim ga je ugledala.

Glumica je prije nekoliko dana na Instagramu podijelila i fotografiju njihovog televizijskog zagrljaja te uz nju napisala emotivnu poruku. "Prijatelju moj. Držim te čvrsto i dajem ti snagu. Možeš ti ovo", poručila mu je neposredno nakon što je završio u bolnici.

Brojni obožavatelji kultne serije iz 90-ih od Perryja se opraštaju i ispod ove fotografije te još uvijek ne mogu vjerovati da njihovog idola više nema... 

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Luke Perry preminuo od posljedica moždanog udara

Počeci mu nisu bili laki, a onda je dobio ulogu "zločestog dečka" te u krevet odveo brojne ljepotice

Shrvala ih bol: Karleušin muž na putu za Srbiju, želi biti uz suprugu u najtežim životnim trenucima