Tko je on?

Dva mjeseca nakon iznenadnog razvoda ljubi drugoga, ali ne izgleda entuzijastično

Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik i DJ Ruckus (Foto: AFP) Shanina Shaik i DJ Ruckus (Foto: AFP) Shanina Shaik i DJ Ruckus (Foto: AFP) Shanina Shaik (Foto: Getty Images) +0 Shanina Shaik (Foto: Getty Images) Galerija

Dva mjeseca nakon iznenadnog razvoda, manekenka Shanina Shaik ima novog dečka.

Shanina Shaik u lipnju ove godine rastala se od glazbenika DJ Ruckusa nakon godinu dana braka.

Pogledaj i ovo Elsa Hosk (Foto: AFP) Iz Švedske s ljubavlju Instagram švedske ljepotice u 2019. bio je pun golišavih fotki, ovo su najbolje

"Osjećam se odlično, imam veliku podršku sebi bliskih osoba i to je to što mi trenutačno treba", izjavila je jedna od Victoria's Secret anđelica nakon razvoda, a izrazila je i želju da se "posveti isključivo sebi nakon nekoliko turbulentnih mjeseci".

No svega dva mjeseca kasnije, čini se kako je u njezin život ušao novi muškarac s kojim je viđena još prošloga tjedna u ugodnom razgovoru na jahti na kojoj se odmaraju u većem društvu. I dok su prije tjedan dana uhvaćena u druženju, kamere su ovoga puta uhvatile njihove poljupce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SHANINA SHAIK (@shaninamshaik)

Shanina je s dotičnim i nekoliko prijateljica modela, kao što su Doutzen Kroes, Joan Smalls i Candice Swanepoel viđena na Ibizi, no dalo se i primijetiti kako nije izgledala previše entuzijastično, barem ne na paparazzi fotografijama.

Ipak, atraktivna Australka nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u prelijepoj haljini, a pored je napisala: "Ljubav na pameti". Nije dugo trebalo da njezini obožavatelji to shvate kao poruku da je ponovno sretno zaljubljena nakon ljubavnog brodoloma.

Što se tiče njezina bivšeg supruga, šuška se da je u vezi s talijanskim modelom Ambrom Gutierrez koja izgledom podsjeća na Shaninu pa se čini kako glazbenik jednostavno ima svoj tip žene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐀𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐢𝐥𝐚𝐧𝐚 𝐆𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫𝐫𝐞𝐳 ♉️♏️ (@ambrabgutierrez)

"Ispričavam se svima koji su navijali za našu ljubav. Ovo je emotivno najteža stvar koja mi se dogodila u životu. Zahvalan sam na Shanini, ona je najveća ljubav koju sam poznavao i učinila me boljim čovjekom. Naučila me što znači biti zaštićen od prave žene, koja te poštuje i podržava. Voljet ću te zauvijek i mislio sam da ćemo zauvijek biti zajedno. Jednostavno više nismo bili dovoljno kompatibilni da bi naš brak opstao. Nismo bili sretni kao što je to izgledalo na fotografijama", nedavno je napisao DJ u emotivnoj objavi na Instagramu, no njegova sada već bivša supruga nije se oglasila u vezi toga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where do I even start? I'm Sorry to everyone in the world that was rooting for our love, or believed in love themselves more because of how great our love looked from there point of view. May I ask you all don't stop believeing. To all of the people in the world that are going through tough times stay strong! This is the hardest thing I have dealt with in my life emotionally. Yet I remind myself the life I live and so many others in my circle, is so far beyond... blessed it's hard to cry about anything. Shanina is the greatest love I have ever known, she has made me a better man, and shown me what it feels like to be safely guarded respected and supported by a real woman. Shanina Thank you for you. Thank the universe for aligning out short time together. Thank your mother & father for creating you. Thank your family for allowing me your hand in marriage. I hope you know that forever all of our mutual friends, and family you have come to know our support system will and forever be your family I expect the world to forever be respectful supportive and treat you like the queen you are. On my behalf as I will do myself. I will love you forever! I would have never guessed us to end. I hoped we could beat all the odds against us the careers the travel the cultural differences. I would like the world to know nothing traumatic happened we just aren't compatible the way we need to be to maintain a marriage. We are not happy together as it seemed in pictures and interviews. We tried hard! We had beautiful timez!! Just because life is blessed does not mean everything works and or is easy! I pray we grow and achieve all of what we want in life. Your THE MOST BEAUTIFUL WOMAN ON THIS PLANET DONT EVER FORGET IT AND GO GET ALL OF WHAT YOU DESERVE!!! I cant believe I just put this on instagram😑 it's ok to not be OK! There is light at the end of the tunnel. I'm a happy human and plan to get back to being that way forever! Goodnight! Or Goodmorning! I love everyone!

Objavu dijeli DJ Ruckus (@djruckusofficial)

Čini se kako su oboje našli sreću na novim adresama, a vjerujemo i kako će se uskoro saznati tko je tajanstveni muškarac koji je upecao slavnu ljepoticu o kojoj ćemo još svakako čuti. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) Goran Višnjić (Foto: Profimedia) +0 Goran Višnjić (Foto: Instagram) Celebrity Nakon 20 godina Goran Višnjić seli iz Amerike, razlog je privatne prirode

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene