Wow!

Rastala se prije 3 mjeseca, nedavno je ljubila nepoznatog muškarca, a sad blista u prozirnoj haljini

Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 3 Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 3 Getty Images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 4 Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 3 Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 2 Shanina Shaik (Foto: Getty Images) - 1 Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 4 Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 3 Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 2 Shanina Shaik (Foto: Instagram) - 1 Shanina Shaik (Foto: Profimedia) Shanina Shaik (Foto: Profimedia) +1 Shanina Shaik (Foto: Instagram) Galerija

Shanina Shaik zablistala u prozirnoj haljini i istaknula duge noge.

Supermodel i anđelica Victoria's Secreta, 28-godišnja Shanina Shaik jedna je od najglamuroznijih manekenki koje danas vladaju modnim pistama.

Pogledaj i ovo showbuzz Tjedan mode Što će se nositi sljedeće sezone?

U to nas je još jednom uvjerila na ovogodišnjem Tjednu mode u New Yorku, gdje se pojavila u ultra-kratkoj čipkastoj i prozirnoj haljinici crne boje, na koju je nabacila sako u istoj boji. Pritom je malo tko mogao skrenuti pogled s njezinih dugačkih nogu koje su se našle u prvom planu.

Shanina se prije tri mjeseca razvela od supruga, poznatog DJ-a Ruckusa pravog imena Greg Andrews i to samo nakon godinu dana braka.

"Nakon što su dobro razmislili, Shanina i Greg su se odlučili razvesti. Njihov odnos i dalje će biti pun poštovanja i ljubavi, no u ovom trenutku mole za privatnost", potvrdio je tada medijima njihov glasnogovornik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Prije prekida par je zajedno proveo 4 godine, a vjenčali su se bili 2018. godine na Bahamima. Nakon što je vijest o razvodu izašla u javnost, Greg je na društvenim mrežama priznao kako nisu bili sretni zajedno iako se tako činilo na svim zajedničkim fotografijama i u intervjuima koje su bili dali.

Shanina je odlučila krenuti dalje, a tome svjedoči činjenica da je nedavno viđena kako ljubi nepoznatog muškarca na jahti u Španjolskoj.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty) +8 Tom Hardy (Foto: Twitter) Zanimljivosti Od okorjelog narkomana postao je neodoljivi ljepotan kojeg žele milijuni žena, ali on voli samo jednu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene