Što se zapravo događa?

Procurile prve fotke Shakire i Piquea nakon šuškanja o prekidu, tmurna lica nisu mogli sakriti, a imali su i zanimljivo društvo

Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 Nidia del Carmen Ripoll Torrado Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira Shakira - 1 Shakira - 3 Shakira - 2 +3 Shakira - 1 Galerija

Shakira i Pique snimljeni su zajedno u Barceloni nakon glasina o prekidu.

U svjetskim medijima odjeknula je vijest o navodnom kraju ljubavi između pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea i to nakon što ga je ona pronašla u krevetu s drugom ženom.

Pogledaj i ovo Shakira Povezali konce Shakirini obožavatelji uvjereni su kako je ovu noviju pjesmu posvetila Piqueu: ''Sad sve ima smisla!''

Par se službeno zasad nije oglasio o tome, no sada su prvi put uhvaćeni zajedno usred glasina, a paparazzi su ih snimili u Barceloni. Oboje su djelovali poprilično neraspoloženo i smrknutih lica, a s njima je u automobilu bila i Shakirina majka Nidia del Carmen Ripoll.

Španjolski mediji raspisali su se o fatalnoj plavuši koju povezuju s Piqueom, a jedino što se zasad zna o njoj je da ima 20 godina i da u Barceloni studira i radi kao hostesa.

Shakira ih je ulovila u krevetu i odmah odlučila okončati vezu s Piqueom, koji se već iselio iz njihova obiteljskog doma u stan u kojem je živio kao mladić, piše El Periodico.

Glasine o problemima u vezi par su pratile već neko vrijeme. Inače, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine, a u siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete. Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio.

"Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene