Spomenula i pjevačicu!

Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 Suzy Cortez - 9 Suzy Cortez - 10 Suzy Cortez - 8 Suzy Cortez - 6 Suzy Cortez - 5 Shakira i Gerard Pique +14 Shakira Galerija

Suzy Cortez otkrila je detalje preljubničke afere s Gerardom Piquem, zbog koje je pukla njegova veza sa Shakirom.

Pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Pique slovili su kao jedan od omiljenih parova na svijetu, a vijest o njihovu prekidu nakon dugih 12 godina sve je šokirala i ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Bivši partneri su tu vijest i službeno potvrdili, a sada se oglasila i 20-godišnja seks-bomba Suzy Cortez, za koju španjolski mediji pišu da je glavni uzrok njihova prekida jer ju je Shakira pronašla u krevetu s Piqueom.

"On je bio taj koji mi je poslao izravnu poruku. Jedini igrači Barce koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Messi i Coutinho. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Shakira ovo nije zaslužila. Zanimalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvijek bi me pitao za stražnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Messi dobiva toliko pažnje od mene", prenosi El Diario NY.

Suzy na profilu na Instagramu prati 22 tisuće ljudi, s kojima svakodnevno dijeli svoje provokativne i razgolićene fotografije, a u opisu profila piše da je manekenka, sportašica, televizijska voditeljica i poslovna žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

Prekid je potvrdila Shakira u službenom priopćenju za medije nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj poslije 12 godina, i to zbog Piqueove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je pjevačica, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju španjolskih medija, Shakira je Piquea uhvatila u krevetu s 20-godišnjakinjom, o kojoj se dosad malo znalo. Bivši par su nakon toga paparazzi snimili zajedno u autu i nisu izgledali sretno, a sad je jasno i zašto.

Podsjetimo, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 +9 Indira Levak Celebrity Indira u haljini s prorezom na donjem dijelu pokazala i više nego što smo očekivali, rijetki bi se na to odvažili!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo Rafael Dropulić Rafo +6 Rafael Dropulić Rafo i Davor Gobac Nekad i sad Sjećate se Rafe? Sve je osvojio jednim hitom i onda odlučio nestati, a evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene