je li moguće?

Nakon 12 godina prekinuo jedan od omiljenih parova? Navodno više ne žive zajedno, a zna se i što im je presudilo

Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) +6 Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Galerija

Španjolski mediji raspisali su se o kraju ljubavi između Shakire i Gerarda Piquea nakon 12 godina jer je on navodno uhvaćen u preljubu.

Pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Pique navodno su prekinuli nakon 12 godina veze, pišu španjolski mediji.

Pogledaj i ovo Shakira ''I dalje nije zakoračio u grob...'' Nakon njegove majke i djevojke, Shakira u pjesmi oplela i po Piqueovom ocu, brutalni stihovi sve su šokirali!

Glasine o problemima u vezi pratile su ih već neko vrijeme, no sada su u medije procurile informacije da više ni ne žive zajedno, a poznato je i što im je presudilo.

"Shakira je uhvatila Piquea s drugom ženom i uskoro će se razdvojiti. Pique sada živi sam u stanu u Barceloni i često posjećuje noćne klubove u društvu suigrača Riquija Puiga", piše španjolski El Periodico.

Pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Rubinjoni Tomislav Rubinjoni u showu Survivor Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 5 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 4 +11 Tomislav Rubinjoni u showu Survivor - 3 Celebrity Tomislav iz Survivora ispričao nam je kako ga je preveslala naša poznata pjevačica: "Neka joj bude"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Princ George, princeza Charlotte i princ Louis - 3 +10 Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Celebrity Maleni prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte ukrali show na prabakinoj proslavi, pogledajte kako se zabavljala slatka ekipa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene