Prirodna ljepotica!

Vatrena Kolumbijka u rijekom izlasku pokazala da je za nju vrijeme stalo, a seksi haljina naglasila je sve njezine atribute!

Shakira Shakira Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira - 1 Shakira - 2 Shakira - 3 Shakira Shakira - 3 Shakira - 2 Shakira - 1 Shakira - 3 Shakira - 1 Shakira - 2 +5 Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Galerija

Shakira se pojavila ne premijeri filma "Elvis" na filmskom festivalu u Cannesu u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prerezom.

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) iznenadila je dolaskom na filmski festival u Cannesu gdje je ukrala svu pažnju.

Pogledaj i ovo Shakira Počinje postupak Na popisu poznatih pred sudom našla se i Shakira, Kolumbijka je državi zatajila milijune eura?

Shakira se pojavila na premijeri filma "Elvis", a za tu je prigodu odabrala usku crnu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom u kojoj je naglasila sve svoje atribute i pomela konkurenciju na crvenom tepihu.

Nasmiješena i odlično raspoložena, pjevačica je spremno pozirala fotografima i slala im poljupce, a opet je izazvala i nevjericu svojim nevjerojatno mladolikim izgledom.

Za Shakiru često kažu da je ostala zaleđena u vremenu jer se od početka karijere gotovo uopće nije promijenila, a uz nju se ne vezuju ni glasine o estetski zahvatima.

Nedavno s je paparazzi ulovili i bez trunke šminke dok je s obitelji uživala na plaži na Ibizi, a i u prirodnom izdanju sve je oborila s nogu.

Shakira je, inače, u dugogodišnjoj vezi sa španjolskim nogometašem Gerardom Piqueom, a zajedno imaju dva sina, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu s kojima provodi baš svaki slobodni trenutak. Par je zajedno već 12 godina, a njihova ljubavna priča započela je na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2010. godine na kojem je ona izvodila navijačku himnu Waka Waka i dogodila im se ljubav na prvi pogled.

Pjevačica je od nogometaša starija 10 godina i mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, ali kako je vrijeme prolazilo ovaj je par potvrdio da može biti pravi uzor mnogim drugim parovima. Nikada se nisu vjenčali, kružile su i mnoge priče o prevarama i prekidu, ali ovaj par je čvrsto pokazao da ih ništa ne može nadjačati te da su jedno drugom prave srodne duše.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 +16 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova fotka Lidije Bačić nije za one slabijeg srca, nabacila pozu pod tušem pa poručila: ''Dokazano uživo''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene