Severina je organizirala potpisivanje albuma "Halo" i druženje s obožavateljima u Zagrebu.

Galerija


Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, Severina, niže uspjeh za uspjehom nakon što je objavila svoj najnoviji album "Halo", čije je potpisivanje danas održano u Zagrebu.

Vezani članci Severina Severina u ultrakratkoj haljini i škakljivoj pozi otkrila čemu se jako veseli: "To je život, to je nada" Severina Pozirala u pripijenom topu i pokazala malo čipke, fanovi ju ne prestaju hvaliti: "Tebi godine idu u rikverc"

Od samog izlaska njezin je album najprodavaniji i najslušaniji album u regiji, a tim je povodom za svoje vjerne slušatelje i obožavatelje organizirala njegovo potpisivanje.

Severina je tako zablistala u zanimljivoj kombinaciji narančastog odijela s kratkim hlačama, a družeći se s obožavateljima, nije skidala osmijeh s lica.

Čak četrnaesti spot s posljednjeg albuma "Halo" Severina je objavila prije tjedan dana na svom kanalu na YouTubeu i stranici na Facebooku.

Spot za pjesmu "Losha", autora Gorana Ratkovića – Raleta, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje Marijana Marinović.

Službena promocija albuma biti će održana 16. svibnja u zagrebačkom klubu "Opera".

Nije novost da voli pozirati u razgolićenim izdanjima, ali ovaj put skinula je baš sve sa sebe