Mnogobrojni obožavatelji uskoro će se imati priliku družiti sa Severinom.

Galerija


Severinina avantura po New Yorku ekranizirana je u obliku spota za pjesmu "Losha" s novog albuma "Halo".

Vezani članci Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Gradski kuloari gore od priča: Severinu napušta još jedna bliska suradnica? Severina Kojić (Foto: IN Magazin) Severina najavila poslasticu za fanove i progovorila o novom albumu: "Pitali smo se znamo li što radimo, ali..."

Spot je, kako je i najavljeno, od danas u podne dostupan na Severininu YouTube kanalu i Facebook stranici, a predstavlja čak četrnaesti spot s novog albuma, koji je od dana izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u cijeloj regiji.

Pjesmu 'Losha' napisao je Goran Ratković – Rale, s kojim je Severina već surađivala na prekrasnoj baladi 'Unaprijed gotovo'.

"Na albumu su sve pjesme različite. 'Losha' je drugačija i zato mi se svidjela. Ima neku dobru mantru i dobro vozi", izjavila je Severina.

Mnogobrojne obožavatelje zasigurno će obradovati informacija kako će se uskoro imati priliku družiti sa Severinom; 9. svibnja u 18 sati u prostorijama 'Nove ploče' u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, gdje će se održati potpisivanje albuma, kao i u zagrebačkom klubu 'Opera' 16. svibnja od 20 sati, na službenoj promociji albuma.

Oboje imaju milijune, no vjenčali su se za 600 dolara nakon važne glazbene večeri