Severina je objavila dugoočekivani novi album i pjesmu istog naziva ''Halo''.

Galerija


Severinin album ''Halo'', koji već duže vrijeme slovi za najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje glazbe.

Vezani članci Severina (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Severina blistala na druženju sa zagrebačkim fanovima: Plijenila pažnju zanimljivom modnom kombinacijom Severina (Foto: Instagram) Što stoji iza nedavnog Severinina putovanja u New York? Tajna je sada otkrivena

Kako je i najavljeno, u drugoj polovici veljače svjetlo dana ugledat će i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – ''Halo'', danas točno u podne premijerno je objavljen i spot.

Pjesmu ''Halo'' potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova ''Magija'', ''Tutorial'' i ''Otrove'', čiji ukupan broj pregleda na YouTubeu iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

''Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo 'Halo': Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis'', izjavila je Severina.