"Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije... i plešući", napisala je Severina na svom Instagramu.

Galerija


Severina je prije nekoliko dana objavila vijest da je pozitivna na koronavirus te je progovorila o tome kako se osjeća, a sada se oglasila iz samoizolacije.

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Maja Šuput Prvi put mama s 40: Poznate Hrvatice progovorile o majčinstvu u zrelijim godinama

"Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije... i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili... Brad Pitt poludi... P. S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag", napisala je pjevačica uz snimku sa svoga koncerta.

Istaknula je da ne zna kako će zahvaliti svima na nevjerojatnoj brizi. "Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro", komentirala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim ❤️ na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag! #duk2013 Directed by: Tomaž Pandur ❤️, Video production: Dorijan Kolundžija, Choreography by: Anže Škrube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Od svojih brojnih obožavatelja je dobila mnoge poruke podrške, a svi su joj poručili kako se nadaju da će što prije ozdraviti.

Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte