Severina uživa u ljetovanju s prijateljicama, a trenutačno je na otoku Korčuli.

Galerija


Severina nastavlja svoju morsku avanturu, a pritom redovito časti obožavatelje seksi fotografijama.

Vezani članci Igor Kojić Igor Kojić više ne prati samo Severinu na Instagramu, dodao je još jedan profil pa sve iznenadio odabirom Severina - 1 Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu

"Leti visoko, a njen novi moto je samo se jednom živi", napisala je splitska pjevačica. Severina je pozirala na ljuljačci u moru na Korčuli, gdje ljetuje s prijateljicama, i istaknula je svoju savršenu figuru u seksi bikiniju. 

U 20-ak minuta pjevačica je dobila više od 12.600 lajkova i mnoštvo komplimenata svojih pratitelja. "Divna", "Predivna", "Kao grom lijepa Splićanka", "Ljepota", "Carice draga", "Morska vila", "Woow", "Lijepa Seve", "Ti mora si magija", komentirali su obožavatelji. Neki su ju upitali hoće li imati koncert na Korčuli. 

Inače, Severina je nedavno snimila video u kojem je u badiću i čipkastom pareu, a glazbena podloga bio je njezin hit "Dalmatinka". Pjevačica nastavlja uživati u ljetovanju dok se posljednjih mjeseci šuška o njezinim bračnim problemima s mužem Igorom Kojićem. 

Igor nikako da se pridruži Splićanki na njezinu odmoru, a nedavno mu je čestitala rođendan na svom Instagramu nazvavši ga ljubavi.

Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun