Kako? Dostojanstveno!

Severina se nakon skandala oglasila na Instagramu te u svom stilu pokazala da ju nije briga za sve što se događa

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Severina (Foto: Facebook) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica je crno-bijelom fotografijom pokazala gdje je i s kim.

Posljednih dana jedna od naših najpoznatijih pjevačica glavna je tema u medijima.

Pogledaj i ovo showbuzz glasine sve jače Srpski mediji uvjereni da se Severina i Igor Kojić definitivno rastaju, otkrili su i razlog koji je iznenadio mnoge

Radi se o Severini Kojić, čije su eksplicitne fotografije posljednjih dana počele kružiti internetom. I dok su drugi komentirali, pjevačica se povukla iz javnosti i sa društvenih mreža.

No sada je prekinula medijsku šutnju te je prije nekoliko minuta na Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju sa sinom Aleksandrom i majkom na kojoj sve troje imaju velike osmijehe na licima. "Na teraci", napisala je uz nju.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Lijepo vas je vidjeti sretne i zadovoljne", "Kraljica bila, kraljica ostala", "Sad novinari ne mogu reći da nisi izašla van dva dana", samo su neki od komentara koji su joj upućeni ispod fotografije.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

U vezi sa skandalom dosad se oglasio njezin menažer Tomica Petrović, ali i suprug Igor Kojić, koji su u svojim javnim istupima bili vrlo oštri, no pjevačica nije komentirala napise.

U njezinu obranu stao je i saborski zastupnik Bojan Glavašević. "Jedini - JEDINI - mogući način gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika većina ljudi slomila. Društvo i država nisu stali u njezinu zaštitu i time je njezina moralna snaga veća", napisao je na Twitteru. 

Fotografiju pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene