''Mnogi bi se slomili''

Saborski zastupnik stao u obranu Severine! Prozvao državu i društvo koje joj nije dalo podršku

Severina (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Severina (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Facebook) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Bojan Glavašević stao je na stranu Severine i dao joj podršku.

Bojan Glavašević, saborski zastupnik SDP-a, javno je kazao što misli o Severini, točnije o situaciji koja joj se dogodila.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Nakon što su u javnost procurile njezine fotografije, Bojana je očito to naljutilo pa se očitovao oko tog slučaja, dao joj podršku ali i prozvao državu.

"Jedini - JEDINI - mogući način gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika većina ljudi slomila. Društvo i država nisu stali u njezinu zaštitu i time je njezina moralna snaga veća", napisao je saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević.

Naravno, njegova objava pokrenula je golemu raspravu na njegovom Twitter profilu.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene