Srpski mediji objavili su Severinine fotografije eksplicitnog sadržaja, a cijeli je slučaj komentirao njezin menažder Tomica Petrović.

Galerija


Hrvatska pjevačica Severina Kojić od sinoć je glavna vijest medija u susjednoj Srbiji, i to zbog fotografija, navodno eksplicitnog sadržaja, koje kruže internetom.

Vezani članci Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Tuga, rezanje kose, sloboda: Severina napokon objavila spot u kojem je prikazala velike životne promjene Ashley Graham u minijaturnom badiću (Foto: Instagram) Punašna ljepotica zamamno pozira samo na društvenim mrežama, dok je u privatnom životu poprilično čedna

Fotografije na kojima se navodno nalazi Severina prenijeli su svi srpski mediji. 

Severina (Foto: Jelena Balić)
Severina (Foto: Jelena Balić)

Međutim, sve najviše zanima kako su sporne fotografije dospjele u javnost i tko je zaslužan za njihovu objavu. U slučaju da su fotografije prave, odnosno nisu nastale fotomontažom, moguće je da su bile izgubljene s mobilnim uređajem, hakirane i objavljene bez Severinina znanja i dopuštenja. 

Za komentar smo pitali Severinina menadžera Tomicu Petrovića. "Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo.

Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojima će se još sredstvima poslužiti. Jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", izjavio je Petrović za Showbuzz.

Podsjećamo, Severina se prije punih 14 godina našla usred skandala kada je objavljena snimka eksplicitnog sadržaja.

Što je o svemu rekao Igor Kojić pročitajte OVDJE.