Severina i Milan Popović su se prošlog tjedna sreli na sudu u Zagrebu, a sada se njihova razmirica odvijala u Splitu.

Galerija


Severina (48) u posljednje vrijeme se, čini se, nalazi u problemima, bračnim, ali i onim zakonskim. 

Vezani članci Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču Severina Ozbiljna lica, pogled sakrila iza naočala: Seve prvi put u javnosti od glasina o krizi u braku, snimljena na putu za sud

Kako piše 24sata, pjevačica je dobila kaznenu prijavu jer navodno nije predala sina Aleksandra skrbniku, njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću (54). 

- U svezi vašeg telefonskog upita možemo vas obavijestiti da je točna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podnio kaznenu prijavu zbog razloga kojeg ste naveli. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, bit će dostavljeni na daljnje postupanje nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu specijaliziranom za mladež, kao i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb - rekli su iz splitske policije za 24sata. 

Dodaju i kako je Severina zbog Popovića zvala policiju, a kada je ona došla nije bilo potrebe za postupanjem. Inače, između bivšeg para traje sudski spor o tome s kime bi njihov sin trebao živjeti. Prošle godine je donesena nepravomoćna presuda prema kojoj bi Aleksandar trebao živjeti s ocem te ga pjevačica može viđati u dogovorenim terminima. 

Osim zbog djeteta, Severina i poduzetnik su se našli na sudu iz radi Milanove privatne tužbe za klevetu protiv nje i Darija Budumira. Bivši par je imao prošlog tjedna ročište na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. 

Bujne grudi na izvol'te u seksi, blještavom bodiju: Napravila koncert za pamćenje