Severina je na svojem Instagramu posvetila objavu voditelju Minji Suboti koji je preminuo u 83. godini života.

Galerija


Pjevačicu Severinu dirnula je vijest o smrti legendarnog voditelja Minje Subote.

Vezani članci Severina Severina pozirala s lijepom nećakinjom koja ju je zasjenila na fotki, a neki su je čak zamijenili za holivudsku glumicu Severina Severina uskočila u kostim iz omiljene serije i na poseban način najavila ono što milijuni već neko vrijeme iščekuju

Od njega se oprostila u Storyjima na svojem Instagramu gdje mu je uz njihovu zajedničku fotku napisala dirljivu posvetu.

"Otišao je idol mog djetinjstva. Imala sam sreću upoznati ga... Hvala na svemu, gospodine Minja Subota", napisala je Severina.

Minja je preminuo u 83. godini života nakon što je prošle subote hitno prevezen u bolnicu, a liječnici su ga onda prebacili na odjel pulmologije zbog bolesti s kojom se već duže vrijeme borio.

Bio je io je srpski skladatelj, zabavljač, glazbenik i fotograf, a diplomirao je elektrotehniku. Dugi niz godina radio je kao voditelj i autor dječje serije "Muzički tobogan". Osim na toj, radio je i na brojnim uspješnim serijama, kao što su "Od glave do pete", "Igre bez granica", "Sve igračke sveta", "Muzički balon" i brojne druge.

"Razbole se lisica", "Deca su ukras sveta", "Išli smo u Afriku", "Rekao sam brezi i topoli" samo su neke od pjesama za koje je napisao glazbu.

Nerijetko je bio član žirija brojnih glazbenih manifestacija, bio je predsjednik Saveza estradnih umjetnika Jugoslavije i Srbije, a radio je u brojnim udrugama kao član upravnog odbora.

Bavio se i dobrotvornim radom, a zbog svojeg predanog rada s djecom dobio je brojna priznanja. Iza sebe je ostavio sina Miloša, kojeg je dobio u braku s Brankom Jeremić Subota, koja je preminula 2018. godine.

Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju