izdanje bez dorađivanja

Nitko nije gledao zidine: Severina se pohvalila seksi videom uz prikladnu glazbu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina uživa s prijateljicama u ljetovanju na Korčuli, gdje je smještena u Starom gradu.

Severina uživa u odmoru s prijateljicama na Korčuli, a obožavatelje je počastila novim domišljatim videom. 

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Naime, splitska pjevačica objavila je Instagram storyje na kojima pozira u bikiniju i čipkastom pareu u starom gradu. Prvo je izašla iz luksuznog smještaja u kojem boravi na stepenice, a onda se zavodnički naslonila na njih. 

Severina je potom pozirala na ulazu u apartmane te na kraju sjela na zidine. Cijelo vrijeme dok se pjevačica šetala u seksi izdanju svirao je njezin hit "Dalmatinka" i na posljednjem storyju istaknula je riječi: "a treća je bila boja". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Bljuzga u podne”, kao opis ovog dana 😂 Nova urnebesna knjiga mog prijatelja Predraga Ličine. Ličinina klasika: mješavina horora, znanstvene fantastike, avanture, romanse i dakako komedije! #bljuzgaupodne #predraglicina #remekdjelo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, Splićanka je prošlog mjeseca pozirala u istom bikiniju, a ovog je puta pokazala kako izgleda bez ikakvih filtera. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišerić Celebrity Opet se skinula u seksi badić s dubokim izrezom, pa dobila neprimjerene kritike na svoj račun

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene