Severina još nije komentirala glasine o raspadu braka s Igorom Kojićem, ali je zato pratitelje na Instagramu oduševila najnovijom fotografijom.

Galerija


Dan nakon što se prisjetila koncerta održanog prije pola godine u rodnom Splitu, Severina nastavlja oduševljavati fanove na Instagramu.

Vezani članci Igor Kojić Igor objavio fotografiju kao dokaz da nije sa Severinom i otkrio gdje je otputovao ove blagdane Severina - 1 Nakon napisa srpskih medija o vezi s vinarom Severina se oglasila pa otkrila tko joj čuva leđa

"Thalassophile", napisala je najveća regionalna pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Severina je u seksi badiću pozirala ispred bazena, a slavnoj pjevačici očito nedostaje ljeto. Brojni fanovi pohvalili su njezin izgleda te su istaknuli da je prekrasna.

Severina još nije komentirala glasine o raspadu braka s Igorom Kojićem. Prije nekoliko tjedana srpski su se mediji raspisali o tome da se pjevačica razvodi od Kojića, no ni on ni pjevačica nisu se oglasili o tome. Dok je Igor u Beogradu, Severina uživa s prijateljima u Zagrebu.

Prije dva tjedna bila je i na ispitivanju u zagrebačkoj policijskoj postaji nakon što ju je prijavila ravnateljica škole u koju je išao njezin sin Aleksandar. Severinu je prijavila zbog prijetnji koje su se navodno dogodile 10. ožujka ove godine.

Uživa u ljubavi s 89-godišnjim mužem: Zli jezici tvrdili su da neće potrajati, ali oni prkose svim preprekama