Severina je potaknula nagađanja da putuje, no zapravo se radi o staroj fotografiji koju je još 2017. objavio njezin muž Igor Kojić na svom Instagramu.

Galerija


Severina (48) svakodnevno objavljuje fotografije, a istodobno odbija govoriti išta o svom privatnom životu koji je ovih dana u fokusu javnosti.

Vezani članci Igor Kojić Kojić objavio novu, tajanstvenu poruku, pa rasplamsao šuškanja o nevoljama u braku sa Severinom Igor Kojić Igor Kojić otkrio čime se bavi dok njegova supruga Severina u Zagrebu ima problema

Splitska pjevačica je u subotu stavila sliku na Instagram na kojoj telefonira dok putuje vlakom. "Prava ljepota putovanja ne sastoji se u upoznavanju novih pejzaža, već u mijenjanju pogleda na svijet“, napisala je Severina

Dio njezinih pratitelja je komentirao kako pjevačica dobro izgleda dok su se neki osvrnuli na neke druge detalje. "Gdje ideš?", "Lijepa Severina", "Sori, ali nepristojno sjediš", "U pravu si, ljepotice", "Tako posebna i lijepa", "Prelijepa", "Sretan put, Severina", "Bravo", napisali su joj. Objavu je u sat vremena lajkalo više od 21.000 ljudi, a na Instagramu ju prati njih 1.2. 

Ipak, riječ je o staroj fotografiji koju je još 2017. njezin muž Igor Kojić objavio na svom Instagramu. Severina je očito osjećala da je prigodni trenutak da ju objavi, a ima naviku dijeliti slike iz prošlosti. 

Splićanka je nedavno podijelila stare fotografije i video sa sinom Aleksandrom te majkom Anom. Dok se šire glasine o njezinim problemima s mužem Igorom Kojićem i nesuglasicama s njegovom obitelji, Severina dobiva potporu obožavatelja na Instagramu.

Muškarci mu zavide zbog mišića, žene uzdišu za njim, no iza njega je velika tragedija