Ona je bomba!

Severinina seksi izdanja dugo se pamte, a ovo najnovije zasjenilo je sva prijašnja

Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dajana Pajkić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Anamaria Batur) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: PR) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Promo) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Severina Kojić na Instagramu je zabljesnula u čipkastom korzetu.

Severina Kojić osim po svojim glazbenim hitovima dobro je znana i po nevjerojatno seksi izdanjima kojima svakodnevno mami uzdahe muškaraca i žena. Izazovna, direktna i iskusna - Severina je simbol seksepila na Balkanu. 

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Ovu vatrenu crnku skladnog lica i velikih usana mnogi su upamtili još kao kultnu "Djevojku sa sela" iz 1998., no od tada je naša legendarna pjevačica dodatno rafinirala svoj stil i postala modna ikona. Danas 47-godišnja diva nikad nije bolje izgledala, a to je dokazala i svojom novom objavom na Instagramu. 

Utegnuta u korzet s čipkom i vruće hlačice, Sverina je raspametila obožavatelje, a u rekordnom roku dobila je gotovo 18 tisuća lajkova. 

"Spremna sam za show", najavila je pjevačica uz fotku.

"Severina - najljepša od Bombaya do Berlina", "Tijelo", "Predivna", "Toooop", nizali su se komentari oduševljenih fanova. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for show🖤 #magictour #bajkazacijeluobitelj #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Hendricks, Geoffrey Arend (Foto: Profimedia) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Christina Hendricks (Foto: AFP) +5 Christina Hendricks i Geoffrey Arend (Foto: AFP) Celebrity Svježe razvedena glumica pokazala gigantsko poprsje na crvenom tepihu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene