Severina je od svoga sina razdvojena već 20 mjeseci, a na Instagramu mu je posvetila emotivnu objavu.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Severina na Instagramu je posvetila emotivnu objavu svome sinu, od kojeg je razdvojena već 20 mjeseci.

Vezani članci Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju" Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene!

"20 mjeseci je prošlo otkad je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po' godina... Bez pitanja, grubo, isti dan... I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama... U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima... Hvala svima na podršci", napisala je pjevačica uz oznaku "88 sati nije dovoljno".

Podsjetimo, pjevačica se početkom srpnja ove godine ponovno na sudu susrela sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem zbog odluke o skrbništvu nad njihovim sinom. "Jako sam tužna. 20 mjeseci moje je dijete bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu", rekla je onda za Dnevnik Nove TV.

S njom se na sudu pojavio i njezin odvjetnik Mate Matić. "Odluka je završena, nikakvi se dokazi više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom periodu", izjavio je Severinin odvjetnik Mate Matić.

Mlada zvijezda domaćih hit-serija fotkama u toplesu iznenadila obožavatelje: "Predivna si!"

Nina Badrić objavila fotku koju je među prvima komentirala Rozga, fanovi je hvale: ''Baš mi je lijepa jer se nije poigrala fotošopom!''