Severina je nespretno pala na koncertu u Vrnjačkoj Banji, gdje ju je gledalo 20 tisuća ljudi, ali smiješak s lica na pozornici nije skidala.

Galerija


Kako je i najavila, Severina je održala veliki koncert u Vrnjačkoj Banji,  to pred 20 tisuća ljudi kojima ni kiša nije smetala, ali pjevačica će nastup pamtiti i po jednom nezgodnom trenutku.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

Naime, usred nastupa dok je plesala i skakutala po pozornici Severina nije iza sebe vidjela dio opreme pa se spotaknula i pala preko njega na leđa. U pomoć su joj brzo priskočili gitarist i prateća pjevačica i podigli je na noge.

Seve je sve to podnijela sa smiješkom na licu, a nakon svega se oglasila i u videu koji je objavila na Instagramu.

"Završio je koncert, bilo je fantastično. Malo sam natukla kičmu, ali vridilo je. Što bi rekli ljudi, vridilo je", rekla je Severina u videu.

"Vridilo je... Zbog vas 20.000 pod kišobranima. Hvala, Vrnjačka Banja", dodala je u opis videa.

"Ovaj pad je totalno godina 2020./2021. Za nadat se da ćemo i mi bar u 2022. reći vridilo je na guzici biti", "Kraljica jedina", "Zauvijek djevojčica", "Najdivnija", "Bilo je ekstra", "Hahaha, kraljice Seve", "Bilo je divna zaista, vrijedilo je pokisnuti", "Seve, ti i kada padaš, padaš sa stilom", "Legendo", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Mia Negovetić nastavila niz svojih ženstvenih izdanja, svilena haljina s prorezom pristajala joj je kao salivena

Kada se ona pojavila na crvenom tepihu sve je utihnulo na nekoliko sekundi, na ovakav prizor nitko nije mogao ostao imun