Severina je na Instagramu objavila fotografije s vožnje jet-skijem u čemu je i više nego uživala i pokazala da se jako dobro snalazi na moru.

Galerija


Severina se na profilu na Instagramu pohvalila vožnjom morem na jet-skiju, a malo je reći da su ti prizori njezine obožavatelje ostavili bez daha.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

49-godišnja Seve time je zapravo najavila večerašnji koncert u Vrnjačkoj Banji, a čini se da publici ponovno priprema pravi spektakl.

"Vrnjačka Banja, stižeeem... Ako padne kiša - kisnemo zajedno... Zar to nije dobar osjećaj?", napisala je pjevačica uz fotografije koje možete pogledate ovdje.

"Predivna si", "E baš ti je lijep ovaj jet-ski", "Kraljica ljepote", "Ljepota Balkana", "Živa vatra", "S tobom i u grob , a što se tiče kiše Boga mi nisam od šećera da ću se otopit tako da mi to ne smeta", "Gospe moja, lijepa li si", "Savršena", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nedavno ih je počastila i seksi prizorima ispod tuša koje je također objavila na Instagramu, točnije fotografijom na kojoj je pozirala ispod tuša u toplesu, samo u oskudnom, donjem dijelu badića.

Inače, prije tjedan dana Severina je iznenadila publiku na svom koncertu u Bolu na Braču na kojem se pojavila na pozornici odjevena kao lik iz popularne serije "La Casa de Papel", u crvenom kombinezonu s kapuljačom i maskom preko glave.

Bila je slatka buntovnica koju su svi obožavali, a danas uživa u opuštenim šetnjama bez viška rublja koje joj samo smeta

Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti?