Severina je podijelila fotografiju iz popularnog stripa Alan Ford čiji je tvorac Max Bunker i na naslovnici novog romana "U ime mafije" ovog književnika se nalazi upravo naša pjevačica.

Galerija


Severina Kojić se oglasila na Instagramu nakon što je u ponedjeljak provaljeno u njezin stan u Zagrebu.

Vezani članci Severina Severinine fotke na jet-skiju izazvale gomilu reakcija na Instagramu, godine joj prolaze, a ona kao da je sve mlađa! Severina - 2 Severina počastila fanove vrućim prizorom ispod tuša, pozirala samo u oskudnim gaćicama: "Savršeno"

"U životu postoje dvije riječi koje će vam otvoriti mnoga vrata. A koje su to riječi? Vuci i guraj", piše na fotografiji koju je pjevačica odabrala iz popularnog stripa Alan Ford. 

Severina je usto najavila promociju novog kriminalističkog romana "U ime mafije" Luciana Secchija, poznatijeg pod pseudonimom Max Bunker, strip scenarista, publicista i novinara. Naime, Splićanka se nalazi na naslovnici te knjige tvorca svjetski poznatih talijanskih stripova  od kojih je najpopularniji Alan Ford. 

Obožavatelji su se složili sa Severinom i pružili joj podršku na najnovijoj objavi te su se neki osvrnuli na provalu koju je nedavno imala. "Šaljem lijepi pozdrav i suosjećanje zbog provale u Vaš dom", "Tako je ljepotice. Da nije meni mene, ništa ne bi bilo od mene", "Istina. I sami moramo otvarati", komentirali su. 

Inače, Severina je progovorila o provali za Jutarnji list. "Ovo danas... Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi", ispričala je. 

Okolnosti provale još su uvijek nepoznate, no od Policijske uprave zagrebačke doznali smo kako je u ponedjeljak oko 13:45 na Bijeničkoj cesti u Zagrebu u stanu koji je u vlasništvu 49-godišnjakinje počinjeno kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u dobi od 65 godina uz uporabu tjelesne snage. U tom događaju osoba nije ozlijeđena, a iz stana je otuđen nakit. Materijalna šteta je neutvrđena i provode se daljnje intenzivne mjere i radnje u pronalasku počinitelja.

"Hvala Bogu, svi su dobro", potvrdio nam je Severinin PR menadžer Davor Grgin.

Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje o tome što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?

 

Nekad je ljubila Ivaniševića i uspjelo joj je što nijednoj Hrvatici nije, a kći je od nje naslijedila zavidnu ljepotu