istraga u tijeku

Policija još istražuje okolnosti provale u Severinin stan, na svojoj koži to je doživjela i njezina kolegica: "Još danas me strah..."

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Cvrtila, stručnjak za sigurnost +0 Severina Galerija

Policija još rasvjetljuje okolnosti razbojništva koje se u ponedjeljak dogodilo u Zagrebu. Usred bijela dana nepoznati počinitelji provalili su u stan pjevačice Severine. Pritom su fizički svladali njezinu spremačicu koju su zatekli u stanu. Ovo nije prvi put da se poznata osoba našla na meti kriminalaca. Olakotna okolnost su im i aktivnosti poznatih na društvenim mrežama.

U ponedjeljak poslijepodne dvojica muškaraca provalila su u stan pjevačice Severine Kojić. U tom trenutku u stanu je bila kućna pomoćnica. Policija zasad ne otkriva više detalja o istrazi. Poznato je da su provalnici upotrijebili tjelesnu snagu nad 66-godišnjakinjom i otuđili razni nakit. Znakovito je također da je nadzorna kamera preko puta ulaza u Severininu zgradu - pošpricana sprejem.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Materijalna šteta još se utvrđuje. Severina je danas za izjavu - nedostupna. Posljednjih dana na društvenim mrežama objavljivala je fotografije putovanja s Maldiva. Upravo je to jedno od rizičnih ponašanja, poručuje stručnjak za sigurnost Željko Cvrtila.

"Društvene mreže zasigurno mogu biti opasne na način da one obavještavaju osobe, kriminalce koje imaju namjeru izvršiti provalu odnosno nekakvo razbojništvo kao što je ovaj slučaj ili u određeni stan ili prostor, one govore zapravo da osobe nema kod kuće, da je daleko od svog prostora", rekao je Cvrtila za Dnevnik Nove TV.

Na svojoj koži to je doživjela i Maja Šuput prije 4 godine. "Ukrali su nakit, sef, satove i stare laptope, mobitele koje nisam koristila. Ukrali su i ključ od auta, pretpostavljam da su htjeli i auto uzet, ali ga nisu mogli naći. Stan su naravno okrenuli skroz, sve ladice, sve stvari i tako dalje. Izvadili su si iz friždera salamice pa su još i večerali, ostavili su čikove, pušili su ono, oni su si baš uživali kod mene doma. Taj strah, ta trauma, kad se vratiš doma i vidiš da ti je netko drugi bio u stanu i da je dirao tvoje stvari je zastrašujuća. Dan-danas ne spavam dobro, dan danas me strah", ispričala je Maja.

Kriminalističko istraživanje u Severininom slučaju se nastavlja. Provalnicima prijeti kazna zatvora od jedne do deset godina.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Celebrity Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene