Netko je provalio u stan Severine Kojić u Zagrebu, istraga je u tijeku.

Galerija


U ponedjeljak u popodnevnim satima dogodila se provala u stan pjevačice Severine Kojić u Zagrebu.

Vezani članci Severina - 2 Severina počastila fanove vrućim prizorom ispod tuša, pozirala samo u oskudnim gaćicama: "Savršeno" Vlaho Arbulić - 1 Tko je domaći Apolon, a tko boginja plaže? Modrić, Vlaho, Severina i Nives i na kupanju mame poglede!

"Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju", kazao nam je Severinin PR menadžer Davor Grgin.

Neslužbeno se može čuti i da su dobili uputu da ne otkrivaju nikakve detalje o tome što se dogodilo kako ne bi ugrozili istragu.

Od Policijske uprave zagrebačke saznajemo kako je u ponedjeljak oko 13:45 na Bijeničkoj cesti u Zagrebu u stanu koji je u vlasništvu 49-godišnjakinje počinjeno kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u dobi od 65 godina uz uporabu tjelesne snage. U tom događaju osoba nije ozlijeđena, a iz stana je otuđen nakit. Materijalna šteta je neutvrđena i provode se daljnje intenzivne mjere i radnje u pronalasku počinitelja.

Ella Dvornik pokazala unutrašnjost svojeg novog doma, pažnju krade detalj koji je posvetila pokojnom ocu

Inače je ona u centru pozornosti gdje god se pojavi, no sada ju je zasjenio suprug čijem se isklesanom torzu ni sama nije mogla nadiviti