Severina je podijelila nove fotografije sa svog odmora na koji je nedavno otputovala te je oduševila mnoge obožavatelje.

Galerija


Severina (49) se u subotu pohvalila da je otputovala na omiljenu lokaciju za partijanje, a sada dijeli atraktivne fotografije na svom Instagramu. 

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

"Ispred mene DJ", napisala je pjevačica uz objavu stih svog hita "Brad Pitt". Severina, koja uživa na Ibizi, pozirala je u izazovnoj haljini u kojoj svaki krivi pokret može otkriti previše. 

Naime, Splićanka je obukla kreaciju crvene boje s golemim izrezom na leđima, skoro od vrata pa netom iznad stražnjice. Na glavu je stavila slamnati šešir dok je oči sakrila iza sunčanih naočala. 

Severinina modna kombinacija je oduševila njezine pratitelje. "Najljepša", "Top", "Predivna žena", "Izgledaš ludilo", "Woow", komentirali su. 

Neki su nastavili i stihove njezinog hita. "Iza ruši se sve", napisali su. Objava je u pola sata prikupila više od osam tisuća lajkova. 

Inače, mnogi su komentirali kako je izostala Severinina čestitka na Instagramu za 34. rođendan njezinog muža Igora Kojića. 

Bila je glavna atrakcija na plaži, u tangicama samouvjereno šetala, a nema tko se nije okrenuo u njezinom smjeru

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela"