Igor Kojić podijelio je prizore sa svog rođendanskog slavlja, a Severina, koja mu ove godine nije čestitala na Instagramu, otkrila je da je otputovala na popularnu lokaciju.

Galerija


Igor Kojić u petak je proslavio 34. rođendan i otkrio gdje je partijao s društvom, a Severinina čestitka na Instagramu je izostala. 

Nakon što je ranije podijelio čestitku sestre Nataše, sportski menadžer je pokazao na Instagram storyju da je navečer izašao s društvom u noćni klub u Mostaru. 

Igor Kojić slavi 34. rođendan, podijelio je čestitku njemu jako drage žene: "Najviše na svijetu"

Zabavljao se s prijateljima i rođakom Jakovom Milasom te su uživali uz pjesme Halida Bešlića što se moglo čuti na Igorovoj objavi. Usto, Kojić je dobio i tortu iznenađenja. 

"Presjek torte iznenađenja", napisao je uz fotografiju. 

Severina nije čestitala Igoru s kojim je zadnju zajedničku sliku objavila na njegov rođendan prošle godine. Pjevačica je uz najnovije fotografije na Instagramu otkrila gdje uživa. 

"Bok, Ibiza", napisala je Splićanka koja je pozirala u crnobijeloj kombinaciji sa osmijehom od uha do uha. Njezina objava s lokacije popularne zbog noćnog života je u kratko vrijeme prikupila više od 10.000 lajkova i mnoštvo komentara. 

"Prava ljepotica", "Predivna si", "Svrati na Mallorcu", "Najljepša Seve", "Nesalomljiva", "Taj izgled", komentirali su Severinini obožavatelji. 

Inače, već duže vrijeme, od prošle godine se šuška da pjevačica i njezin muž Igor problema u braku, no oni ne žele komentirati te glasine.

Izbjegava pojavljivanja u javnosti, a milijarder se potpuno promijenio nakon teškog raskida s glazbenom divom koja ga je baš osramotila

Pobjegli su od znatiželjnih pogleda na našu obalu, njihova ljubav je bila na klimavim nogama do nedavno zbog njegovog nesmotrenog poteza