Igor Kojić slavi 34. rođendan i na Instagramu je podijelio čestitku koju mu je uputila bliska osoba.

Galerija


Igor Kojić, koji je od 2015. u braku sa Severinom (49) i već duže se šuška o problemima u njihovom odnosu, slavi 34. rođendan. 

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 4 Od ljubavne bajke do bračnog brodoloma: Seve i Igor vjenčali su se u tajnosti, a onda su detalji počeli otkrivati da nešto ne štima Severina, Igor Kojić Severina i Igor i službeno su se rastali, nakon šest godina braka njihovoj ljubavi ipak je došao kraj

Nogometni menadžer je podijelio na Instagram storyju čestitku njemu jako drage osobe.

"Sretan rođendan mom bratu. Najviše na svijetu", napisala je njegova sestra Nataša uz njihovu zajedničku fotografiju iz djetinjstva. Tu je istu sliku Igor objavio na njezin rođendan 20. srpnja. 

Čini se kako će ove godine izostati čestitka od Kojićeve supruge Severine, a upravo je posljednju zajedničku fotografiju s njim pjevačica objavila na njegov prošli rođendan. 

"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi", napisala je Splićanka. 

"Kažu da su 'Isusove godine' najsretnije. Hvala, ljubavi", odgovorio je Igor u komentaru na objavu. Kasnije je Severinina objava nestala s njezinog Instagram profila, no ostavila je dosta njihovih fotografija s početka 2020. i one koje je ranije podijelila. 

Kojić je obrisao sve zajedničke slike s pjevačicom i više se ne prate na Inastagramu. Inače, već duže vrijeme, od prošle godine se šuška da par ima problema u braku, no oni ne žele komentirati te glasine. 

Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja