uzvratile joj komentarima

Severina objavila fotografiju s druženja s prijateljicama, jasno je dala do znanja što misli o svakoj od njih

Severina Severina DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina se na Instagramu pohvalila da ima dobre, lijepe, pametne i uspješne prijateljice, a s njom su se složili i brojni pratitelji.

Severina je na Instagramu u subotu objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicama, a fotka je nastala na krizmi kćeri Karle Kaić. "Hej ljepotice, moje prijateljice... Kako je dobro imati dobre, lijepe, pametne i uspješne prijateljice, žene i majke, vile i kraljice. I jedini osjećaj koji ostaje nakon naših druženja je sreća. Neprocjenjivo", napisala je Severina u opisu fotke na kojoj pozira s Karlom, Ivom Radić, Danielom Gajski i Marijom Bišćan.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

"Volim jako", "Volim najviše", komentirale su joj prijateljice u opisu fotke. Javili su se i brojni njezini obožavatelji koji su joj poručili da izgledaju savršeno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

49-godišnja Severina posljednjih dana je mamila poglede fotografijama s Maldiva, gdje je pobjegla na tropski odmor. Dok je ona uživala na Maldivima, njezin njezin muž Igor Kojić nedavno je snimljen s prijateljima na utakmici mlade reprezentacije Srbije protiv olimpijske selekcije Brazila na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Severinin muž sa zanimanjem je pratio događanja na nogometnom terenu, a bio je dobro raspoložen pa je kasnije nasmiješen pozirao za fotografe.

Od prošle se godine šuška da Igor i Severina imaju bračnih problema, o čemu oboje odbijaju govoriti. Osim toga, otkad su počele glasine o njihovu odnosu, nisu se nijednom pojavili skupa u javnosti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Celebrity Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene