Severina je na Instagramu objavila fotografije u badiću s Maldiva pa samo u nekoliko trenutaka dobila desetke tisuće lajkova i komentara u kojima joj se svi dive.

Galerija


Severina uživa na egzotičinim Maldivima, a sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila niz fotografija s plaže koje su malo toga ostavile mašti.

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Severina i Porfirije Severinina odvjetnica kaže da su tvrdnje o prijetnjama patrijarhu neistinite: "Usmjerene su ka širenju mržnje prema Severini"

49-godišnja pjevačica za uživanje je odabrala jednodijelni badić s dubokim dekolteom, a koji je dodatno istaknuo njezinu vitku liniju.

"Paradajz", napisala je duhovita Severina uz fotografije za koje je u kratkom roku dobila niz komplimenata, i samo u pola sata desetke tisuća lajkova.

"Zgodnica", "Uživaj kraljice", "Lijepo za oči", "Melem za dušu", "Predivna si", "Morska sirena", "Umjerena, odmjerena. Ova žena je pretop, a vi kako hoćete", "Volimo te Severina", "Godine ti ne mogu ništa", "Super fotke, a Severina superstar", "Kraljica Hrvata", samo su neki od laskavih komentara koje je dobila.

Nisu joj vjerovali da tako izgleda nakon poroda, ali njezine se paparazzo fotke stvarno ne razlikuju od onih s Instagrama

Rakitićeva Raquel otvorila ljetnu sezonu seksi fotkama, a on joj u komentarima poručio što o tome misli