Nakon što je u kupaćem kostimu s uzorkom američke zastave pružila podršku novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, Severina je na Instagramu objavila još jednu fotku u istom badiću te spomenula Melaniju Trump.

Galerija


Pjevačica Severina Kojić budno prati svečanu inauguraciju novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena.

Vezani članci Severina Potresena Seve objavila dosad neviđenu fotografiju s Balaševićem i otkrila detalje njihova prvog susreta Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Nakon što mu je na svojem Instagramu pružila podršku fotografijom na kojoj nosi jednodijelni kupaći kostim s uzorkom američke zastave, objavila je još jednu fotku u istom badiću uz koju je spomenula MelanijuTrump.

"Šteta Melanije", napisala je Severina uz izazovnu fotku nakon što su bivši predsjednik i prva dama napustili Bijelu kuću i mnoge nasmijala.

"Ma koja Melanija, ti si ljepša", "Najjača si, Seve naša", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su je u kratkom roku obasuli i s nekoliko tisuća lajkova, a mnogi su je podržali i u tome da će im nedostajati Melanija.

Fotka koju je objavila snimljena je prije nekoliko godina, a Seve se nedavno na Instagramu prisjetila i odmora na Maldivima gdje je 2018. godine uživala sa sinom Aleksandrom te suprugom Igorom Kojićem s kojim odavno nije viđena u javnosti, zbog čega se šuška da su pred razvodom.

Utvrđen uzrok smrti influencerice čije su tijelo našli u grmlju, ovako strašnu priču nitko nije očekivao