Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u badiću s uzorkom američke zastave i jasno dala do znanja što misli o novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu.

Galerija


Danas će oči cijelog svijeta biti uperene prema Washingtonu, gdje će novoizabrani američki predsjednik Joe Biden prisegnuti na svečanoj inauguraciji. U tome je svoju inspiraciju pronašla i Severina te se prisjetila jednog od svojih ljetnih izdanja i novom predsjedniku poslala svoju podršku.

Vezani članci Grafit Severine i Aleksandra Poznato je gdje se nalazi grafit Severine i njezina sina, njegov autor pjevačici je posvetio i posebnu poruku Bijela kuća U SAD-u gotovo pola milijuna ljudi preminulo od korone: "Nismo vidjeli ništa slično u posljednjih više od sto godina"

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s uzorkom američke zastave koji joj pristaje kao saliven i u kojem je dekolte u prvom planu. Na fotografiji je tagirala Joea Bidena, a uz nju stavila emotikon Kipa slobode.

"Najljepša si", "Ljepota", "La bomba", "Volio bih plivati sa Severinom", "Predivna si, ljepotice", "Ovo je vrh", komplimenti su njezinih obožavatelja.

Severina se ovih dana prisjetila i svog odmora na Maldivima i objavila na Instagramu nekoliko fotografija s rajskog otoka na kojem je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom prije tri godine.

Bila ona fotošopirana ili ne izgleda baš kao na Instagramu, ovim je fotkama uspjela nadmašiti sva prijašnja izdanja s plaže!

Ne odvaja se od seksi djevojke, ali ni od čaše s pićem, no čini se da je ipak nekako uspio sve izbalansirati...