Severina je na Instagramu objavila fotografiju s cijepljenja protiv koronavirusa, a otkrila je i koje je cjepivo primila.

Galerija


Pjevačica Severina Kojić (49) na Instagramu se pohvalila da se cijepila protiv koronavirusa.

Vezani članci Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda? Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene!

Podijelila je svoju fotografiju s cijepljenja uz koju je citirala popularnu pjesmu Miroslava Škore "Ne dirajte mi ravnicu".

"Večeras me, dobri ljudi, nemojte ništa pitati... Ni komentirati", napisala je u opisu fotke te je heštegom otkrivala i da je primila Pfizerovo cjepivo.

Obožavatelji su je u kratkom roku obasuli porukama podrške, a fotka je u samo pola sata nakon objave skupila preko 10 tisuća lajkova.

Severina slične reakcije izazove svakom svojom objavom na Instagramu, a nedavno je počastila pratitelje i jednom seksi fotkom iz Rima.

Tijesni korzet koji je nosila zasjenila je jedna čudna stvar na njezinu dečku, teško je to ne primijetiti, ne viđa se često

Prelijepa glumica iz hit-horora preminula od posljedica koronavirusa, imala je samo 29 godina