Severina je pozirala u kaputu životinjskog uzorka i sandalama na petu te istaknula svoje istrenirane noge te su je pratitelji obasuli komplimentima dok su neki komentirali da je ovo sigurno najava za novi album.

Galerija


Severina je podijelila seksi fotografiju na Instagramu kojom je oduševila obožavatelje, ali i pokazala da odlično izgleda u 50. godini.

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Severina i Porfirije Severinina odvjetnica kaže da su tvrdnje o prijetnjama patrijarhu neistinite: "Usmjerene su ka širenju mržnje prema Severini"

"Opravdaj moju ljubav", poručila je splitska pjevačica uz sliku na kojoj korača hotelskim hodnikom u kaputu životinjskog uzorka i sandalama visokih potpetica. 

Kosu je ostavila raspuštenu, a u cijelom tom prizoru su se istaknule Severinine istrenirane, preplanule noge. Koliko je oduševljenja izazvala među pratiteljima, pokazalo je i više od 12.000 lajkova koje je sakupila u dva sata od objave. 

"Wow", "Najljepša", "Žena i pol", "Ljepotica", "Ali to lice, taj stav, te noge", "Najbolje noge u regiji", nizali su obožavatelji komplimente na njezin izgled. 

Neki su komentirali da je ovom objavom pjevačica najavila svoj novi album, ali i naziv jedne od pjesama. 

Inače, od prošle godine se šuška o Severininim bračnim problemima s Igorom Kojićem, no nijedno od njih nije htjelo komentirati glasine nego se tek oglašavaju zanimljivim objavama na Instagramu. 

Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Prošla je kroz pravi pakao koji joj je u potpunosti promijenio izgled, o bolnim trenucima nije se ustručavala progovoriti