Severina je izgubila pravnu bitku na sudu koji je donio nepravomoćnu presudu prema kojoj će njezin sin živjeti s ocem Milanom Popovićem.


Općinski sud u Zagrebu donio je nepravomoćnu presudu prema kojoj je pjevačica Severina Kojić izgubila pravnu bitku oko skrbi za sina Aleksandra.

Vezani članci Severina - 3 Severina se u prirodnim izdanjima ne pokazuje često, ali ovaj je put napravila iznimku i čini se da nije pogriješila! Severina Severina iskreno o bivšem partneru i borbi za skrbništvo: "Postao je vlasnik kuće preko puta moje, na kojoj se nalazi kamera"

Prema privremenoj mjeri i nepravomoćnoj presudi sutkinje Tee Golub dijete će živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će se samostalno brinuti o njegovu zdravlju i obrazovanju, a sve je za DNEVNIK.hr potvrdio Severinin odvjetnik Mate Matić. 

Sutkinja nije izravno navela na kojoj će adresi dječak živjeti, a njegov mu je otac već dvaput izvadio putnu ispravu Republike Srbije, za što Severina tvrdi da je to učinio bez njezine suglasnosti. Zbog toga je, tvrdi njezin odvjetnik, angažirala odvjetnika u Srbiji da provede ispitivanje tko je i pod kojim okolnostima njezinu sinu koji je državljanin Hrvatske izdao putnu ispravu druge države.

Prema nepravomoćnoj odluci suda, Severina će sina viđati dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Severina bi već tijekom dana trebala sina predati Milanu, a on ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu.

Njezin zastupnik, odvjetnik Mate Matić, podnio je prekjučer kaznenu prijavu protiv Milana Popovića zbog povrede djetetovih prava. Prijavu su podnijeli nakon nedavnog incidenta u školi koju dječak pohađa, a o kojem je Severina tada govorila na konrefenciji za novinare. Tada je pjevačica rekla da je liječnik preporučio da dječak ne ide u školu, a da ga je otac navodno, unatoč toj preporuci, bez njezina pristanka vodio u školu. 

''Ne smijem komentirati sudske odluke. Mi i dalje imamo zajedničku roditeljsku skrb, Severini nitko nije oduzeo skrb'', kratko je rekao Milan Popović za DNEVNIK.hr. 

Severina je presudu komentirala za Jutarnji list.

"Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala jer je napravljen presedan u postupanju", rekla je pjevačica za taj dnevni list.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju