Severina je na Instagramu čestitala rođendan svojoj suradnici Vedrani Vasić uz njihovu zajedničku fotografiju iz 2015. godine.

Galerija


Pjevačica Severina Kojić (48) je novu objavu na Instagramu posvetila svojoj dugogodišnjoj suradnici i prijateljici Vedrani Vasić.

Vezani članci Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda? Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene!

Objavila je dosad neviđenu fotku s jednoj od njihovih zajedničkih putovanja uz koju joj je poželjela sve najljepše povodom njezinog rođendan.

"Lete ti lete tridesete... Sretan rođendan mila moja. Želim ti da te prati lakoća postojanja, sreće već imaš što si upoznala Davora. I da si mi uvijek zdrava", napisala je pjevačica. Davor kojeg spominje je Severinin PR agent i također dobar prijatelj Grgin.

Fotka kojom je Vasić čestitala rođendan snimljena je u Beču i to 2015. godine kada je Severina u glavnom gradu Austrije održala koncert povodom Dana zaljubljenih. Da se radi o fotografiji staroj šest godina, otkrio je njezin outfit u kojem je tada također pozirala za Instagram.

Inače, Vasić često pjevačici čini društvo na putovanjima, kako poslovnim, tako i privatnim, a početkom ove godine zajedno su se provodile u Sevinom rodnom Splitu što ona također nije propustila podijeliti na svojem Instagramu.

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije

Šuput je opet malo otputovala, objavila fotku iz kreveta i pohvalila se zimskom čarolijom u kojoj uživa