Davor Grgin veliki je Severinin prijatelj, ali i PR-ovac, a lijepom posvetom pjevačica mu je čestitala rođendan.

Galerija


Severina je posebnom posvetom čestitala rođendan svom velikom prijatelju i PR-ovcu Davoru Grginu. "Koliko sam se s tobom nasmijala i koliko se svaki put obradujem kad te vidim... Jer neki se ljudi moraju voljeti. Sretan rođendan, prijatelju", napisala je pjevačica.

Vezani članci Severina - 6 Severina objavila fotografiju s druženja s prijateljicama, jasno je dala do znanja što misli o svakoj od njih Severina Procurile Severinine fotografije stare 15 godina, pogledajte kako je izgledala s potpuno drugačijom frizurom i stilom

"To the moon and back", odgovorio joj je Grgin na lijepu čestitku. Rođendan su mu čestitale brojne kolegice i suradnice, a među čestitarima su se našle Iva Jerković te Iva Radić.

Severina je prije nekoliko dana bila na ispitivanju u zagrebačkoj policijskoj postaji, nakon što ju je prijavila ravnateljica Osnovne škole Matije Gupca Ljiljana Klinger da joj je prijetila 10. ožujka. Klinger je ravnateljica škole u koju ide Severinin sin Aleksandar, kojeg ima s poduzetnikom Milanom Popovićem.

"Svaka je sreća remek-djelo", napisala je znakovito Severina nakon ispitivanja na svom Instagramu.

Marko Grubnić otkrio detalje svog ljetnog vjenčanja: ''Ja ništa nisam otkazao!''