komplimentima nema kraja!

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda pokazala kako izgleda bez trunke šminke, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti

Dino Merlin i Senidah Dino Merlin i Senidah PR 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 1 Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 4 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Senidah (Foto: Instagram) - 7 +1 Senidah (Foto: Instagram) - 8 Galerija

Senidah je na svojem Instagramu objavila fotografiju s plaže na kojoj je u prvom planu njezino lice bez šminke.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (35), poznatija po umjetničkom imenu Senidah, oduševila je obožavatelje svojim prirodnim izgledom.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj leži na plaži, a u prvom planu je njezino lice bez trunke šminke.

I dok je na sceni i u svojim spotovima obično kompletno našminkana i sređena, sada je pokazala da je prirodna ljepotica, a pohvalila se i preplanulim tenom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

"Jesi li ti svjesna svoje ljepote", "Savršenstvo", "Prelijepa si", "Lutka", nizali su se komplimenti ispod fotke za koju je dobila i preko 50 tisuća lajkova.

Senidah je i nedavno bacila obožavatelje u delirij svojim fotkama u bikiniju, a tada su mnogi pohvalili njezine zanosne i ženstvene obline.

A ranije ove godine je napokon pokazala i svojeg misterioznog dečka, nakon što se 2019. doznalo da je u vezi. Prema pisanju srpskih medija, njezin je odabranik Crnogorac iz Herceg Novog i zove se Marko, a od nje je mlađi osam godina. Upoznali su se u jednom klubu u kojem je ona nastupala, a on je radio kao zaštitar te su se vrlo brzo upustili u romansu, koja sada već traje nekoliko godina, no Senidah je tek za Valentinovo na Instagramu objavila njihovu prvu fotku.

Inače, zanosna Slovenka slovi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin najveći hit "Mišići" malo tko još nije čuo.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Mate Rimac Celebrity Mate Rimac bodrio je Hrvatsku na glavnom zagrebačkom trgu, zbog neobičnog detalja iskakao je iz mase navijača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene