Kakav rizik!

Ovo još nismo vidjeli: Dekolte zbog kojeg su sve oči bile uprte u ovu zanosnu glumicu

Scarlett Johansson u crnom izdanju Scarlett Johansson u crnom izdanju Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson u crnom izdanju Scarlett Johansson u crnom izdanju Scarlett Johansson u crnom izdanju Scarlett Johansson (Foto: Getty) Scarlett Johansson (Foto: Getty) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson u crnom izdanju Galerija

Scarlett Johansson na filmskom događaju "Avengers: Endgame" oduševila je sve prisutne svojom pojavom u sjajnom crnom kombinezonu.

Na druženju s fanovima akcijske sage "Avengers: Endgame" lijepa glumica Scarlett Johansson zasjenila je sve svoje kolege pojavivši se u crnom, sjajnom kombinezonu koji joj je pristajao kao saliven. 

Pogledaj i ovo Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Bome hrabar odabir! Slavna glumica izašla s kćeri koju ne viđamo često u javnosti, no svu pažnju ukrao je jedan detalj

Glumica u toj filmskoj sagi tumači Crnu udovicu, akcijsku junakinju žarko narančaste kose. 

34-godišnjakinja je odjenula crni kombinezon Toma Forda asimetričnog kroja, preko kojeg je obukla i sako neobičnog izreza koji je ostavio malo toga mašti. Njezin duboki dekolte obožavatelje nije ostavio ravnodušnima. 

Svoj elegantni izgled upotpunila je tamnim crvenim ružem i blještavim visećim naušnicama, a strogost cijele kombinacije naglašena je njezinom zalizanom frizurom koja joj otkriva lice. 

Scarlett Johansson jedna je od najplaćenijih glumica današnjice, a proslavila se zahvaljujući svojoj senzualnosti i oblinama, pa tako često glumi upravo fatalne žene i ljepotice. 

Dok je hodala crvenim tepihom, Scarlett je rekla kako se nada da su zagriženi fanovi zadovoljni s posljednjim filmom sage jer se nakon deset godina priča napokon privela kraju. 

"Bože, nadam se da će ovaj film za obožavatelje biti katarzičan. Mislim da je posljednji film, 'Infinity Wars' bio šokantan, a nadam se da će ovaj biti iznenađujući. Uzbuđena sam što sm dio nečega što ljudi toliko vole, nadam se da će biti zadovoljni mojoj izvedbom", izjavila je Scarlett. 

Filmska saga "Avengers" priča je o osam najvećih superheroja na Zemlji koji se moraju ujedniti kako bi zajedničkim snagama pobijedili zlo i spasili čovječanstvo. Među ljubiteljima superheroja i akcijskih filmova "Avengersi" su posebno omiljena priča, pa tako svaki novi nastavak ruški rekorde zarade na kinoblagajnama

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ana Maslać Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Supruga premijera Andreja Plenkovića ponovno plijenila pažnju, ovoga puta na Plitvicama  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene