Naljutili je jako

Kandidatkinja za novu djevojku Toma Cruisea? Scarlett prvi put komentirala glasine o popisu za neobičnu audiciju

Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Tom Cruise (Foto: Getty Images) +0 Tom Cruise (Foto: Getty Images) Galerija

Scarlett Johansson našla se usred priče o audicijama za novu djevojku Toma Cruisea i to kao glavna akterica.

Odkad se pridružio scijentološkoj crkvi, slavnog glumca Toma Cruisea često se povezuje s brojnim bizarnim temama i situacijama. Jedni od posljednjih u nizu su navodi kako su za Toma, nakon razvoda od Nicole Kidman, bile organizirane audicije za novu djevojku, a kao jedna od kandidatkinja spominje se Scarlett Johansson.

Pogledaj i ovo Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Izbrbljali se Čudne tajne slavnih koje su ugledale svjetlo dana: Neke su gnjusne, a neke potpuno lude

Naime bivši scijentolog Brendan Tighe u televizijskoj emisiji NBC-a, koji se predstavio kao član osiguranja Toma Cruisea, izjavio je kako je glumičino ime bilo na audicijskom popisu za njegovu novu djevojku.

 

Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Scarlett se tračevi, naravno nisu svidjeli niti malo, već su je naljutili. “Sama ideja audicije za nekakvu vezu je posve ponižavajuća. Ne želim dozvoliti da bilo tko širi neistinu da nisam dovoljno poštena i samosvjesna da sama biram svoje veze. Samo čovjek poput Brendana Tighea može izmisliti tako ludu priču.“, izjavila je glumica za Hollywood Reporter.

Osim glumice, od Tigheovih izjava ogradila se i scijentološka crkva, unatoč njegovim navodima kako je popis do njega došao sasvim slučajno i da mu je Scarlettino ime bilo jedino poznato.

 

Tom Cruise (Foto: Getty Images) Tom Cruise (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Ovo nije prvi slučaj da se priča o Cruiseovim načinama traženja djevojke, audicije su bile i ranije spominjane, no nikad nisu službeno potvrđene. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene