Scarlett Johansson našla se usred priče o audicijama za novu djevojku Toma Cruisea i to kao glavna akterica.

Galerija


Odkad se pridružio scijentološkoj crkvi, slavnog glumca Toma Cruisea često se povezuje s brojnim bizarnim temama i situacijama. Jedni od posljednjih u nizu su navodi kako su za Toma, nakon razvoda od Nicole Kidman, bile organizirane audicije za novu djevojku, a kao jedna od kandidatkinja spominje se Scarlett Johansson.

Vezani članci Suri Cruise Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu Scarlett Johansson i Colin Jost - 7 Holivudska ljepotica se treći put udala: Objavila sretnu vijest na neobičan način

Naime bivši scijentolog Brendan Tighe u televizijskoj emisiji NBC-a, koji se predstavio kao član osiguranja Toma Cruisea, izjavio je kako je glumičino ime bilo na audicijskom popisu za njegovu novu djevojku.

 

Scarlett Johansson (Foto: Profimedia)
Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Scarlett se tračevi, naravno nisu svidjeli niti malo, već su je naljutili. “Sama ideja audicije za nekakvu vezu je posve ponižavajuća. Ne želim dozvoliti da bilo tko širi neistinu da nisam dovoljno poštena i samosvjesna da sama biram svoje veze. Samo čovjek poput Brendana Tighea može izmisliti tako ludu priču.“, izjavila je glumica za Hollywood Reporter.

Osim glumice, od Tigheovih izjava ogradila se i scijentološka crkva, unatoč njegovim navodima kako je popis do njega došao sasvim slučajno i da mu je Scarlettino ime bilo jedino poznato.

 

Scarlett Johansson (Foto: Profimedia)
Tom Cruise (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Ovo nije prvi slučaj da se priča o Cruiseovim načinama traženja djevojke, audicije su bile i ranije spominjane, no nikad nisu službeno potvrđene.