Ovo niste znali

Njezine senzualne usne kriju tajnu – otkrijte koju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrijte tajne iz života slavne glumice!

Scarlett Johansson jedna je od omiljenih glumica iz čarobnog svijeta Hollywooda. Muškarci diljem svijeta obožavaju je zbog njezinih bujnih oblina, žene joj zavide jer je prirodna i šarmantna dok se filmski redatelji dive njezinim glumačkim sposobnostima. Iako se često misli da se zna sve o slavnim zvijezdama, Scarlett je ipak uspjela neke stvari zadržati za sebe, piše Celebuzz.

Zavodljiva glumica za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta ima brata blizanca. Hunter Johansson ima tri minute stariju sestru koja se proslavila u svijetu glume, dok se on proslavio kao voditelj medijske kampanje Baracka Obame. Scarlett i Hunter Johansson zajedno se pojavljuju u filmu Manny & Lo iz 1996. godine.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) velika sreća! U tajnosti je rekla ''da'' i trećem suprugu, a sad su iznenadili objavom da su dobili i prvo zajedničko dijete

Procurila informacija: Trudna ljepotica se udaje za mjesec dana!

Dok je bila mala djevojčica prijavila se za glavnu ulogu u filmu 'Zamka za roditelje' koju je na kraju ipak dobila Lindsay Lohan.
Usne ove ljepotice bile su inspiracija za pjesmu pjevačice Katy Perry I Kissed A Girl u kojem pjeva o poljupcu sa ženom senzualnih usana koje imaju okus na ruž od višnje.U mladim je danima bila ludo zaljubljena u Davida hasselhoffa.
U jednom je intervjuu otkrila da smatra da je njezin nadimak ScarJo više iritantan nego simpatičan te dala do znanja da nema previše poštovanja prema ljudima koji ga koriste.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene