Scarlett Johansson i Colin Jost snimljeni su ovih dana prilikom odlaska u kupnju, a svima je upao u oči njihov izbor obuće.

Galerija


Slavna holivudska glumica Scarlett Johansson i njezin zaručnik Colin Jost snimljeni su u zajedničkom odlasku u kupnju usred pandemije koronavirusa koja je još uvijek aktualna u SAD-u, a prolaznicima je z za oko zapela njihova modna usklađenost i to što očito dijele isti modni ukus.

Vezani članci Pamela Anderson Imaju neobične strahove koje ni oni sami ne razumiju, bježe od najbanalnijih stvari Scarlett Johansson (Foto: AFP) Iza sebe ima dva propala braka, uskoro ulazi u treći, no ne vjeruje u monogamiju: "To nije prirodno"

Naime, Colin je iz kuće, baš kao i Scarlett, izašao u čizmama australskog modnog brenda UGG, što je izazvalo nevjericu i čuđenje prolaznika koje su sreli jer su takve čizme uglavnom navikli vidjeti samo na ženama. A njegov neobični izbor obuće nije mogao proći bez komentara na društvenim mrežama.

"Što to ima na nogama?", "Je li obuo njezine čizme?", "Moj dečko to ne bi nosio nikad", "Ajoj, loš izbor", neki su od komentara.

Scarlett i Colin zaručili su se 2019. godine nakon dvije godine veze, i dok će njoj to biti već treći brak, njemu će biti prvi. Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer, te za glumca Ryana Reynoldsa.

O vezi 33-godišnjakinje i dvije godine starijeg komičara počelo se govoriti u svibnju 2018. godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju. Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od Dauriaca.

Otkrivena tajna Adeleine šokantne transformacije? Evo kako je pjevačica izgubila više od 40 kila