Dvije godine veze

Scarlett Johansson zaručila se za Colina Josta: Njoj će to biti treći brak, a njemu prvi!

Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Galerija

Scarlett Johansson i Colin Jost u vezi su nešto manje od dvije godine, a sada su se zaručili, što je potvrdio njezin glasnogovornik.

Scarlett Johansson i Colin Jost službeno su se zaručili, potvrdio je AP-u glumičin predstavnik za medije, Marcel Pariseau, a prenose američki mediji.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) zavide joj Ovaj zgodni surfer zaručnik je jedne od najseksi žena svijeta, svi kažu da je prava sretnica što ga je "upecala"

Scarlett će u bračnu luku uploviti treći put, a glumac i scenarist Colin Jost prvi put.

Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima dvogodišnju kćer, te za glumca Ryana Reynoldsa.

O vezi tridesettrogodišnjakinje i dvije godine starijeg glumca počelo se govoriti u svibnju prošle godine kada su navodno viđeni u prisnim zagrljajima na jednome društvenom događanju.

Bilo je to svega nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od francuskog novinara Romaina Dauriaca.

Par je u vezi nešto manje od dvije godine. Nedavno su se zajedno pojavili na premijeri filma "Avengers: Endgame'", u kojemu Johansson ima jednu od glavnih uloga.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene